Menu
indent  Home
indent  Info
indent  Actueel
indent  Producten
indent  Projecten
indent  Partners
indent  Contact
Log In
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Counseling en coaching

Soms loopt het niet lekker in het managementteam of zorgen ontwikkelingen in de omgeving of markt voor noodzakelijke veranderingen. Dan is het belangrijk om eens naar binnen te kijken, dit met behulp van ondersteuning van iemand die onafhankelijk naar het team kan kijken en naar de individuele spelers in dat team.

DeKaper Organisatie advies heeft die onafhankelijk blik en is in staat om ook de individuele leden persoonlijk te begeleiden. En wordt er, door middel van spiegelen en confronteren, gewerkt aan het aangaan van nieuwe uitdagingen of het uitbreiden van instrumenten van leidinggeven.

DeKaper Organisatie advies heeft die deskundigheid vanuit de praktijk. Door zelf leiding gegeven te hebben en zelf ervaring te hebben opgedaan met ingrijpende veranderingen, weten zij hoe het voelt en kennen zij de valkuilen.
Door het op maat ontwikkelen van begeleidende instrumenten wordt er optimaal ingespeeld op de specifieke cultuur en problematiek van het team of de organisatie.

Omdat bij dit soort opdrachten altijd twee adviseurs worden ingezet is er een optimale borging van kwaliteit van de opdracht.